Cégünk története

Társaságunk 2005. őszén alakult. A kezdeti létszám még csak két fő volt, s ez a két fő látta el fő tevékenységünket a társaságok kettős könyvvitelét, a bérszámfejtést és az adóbevallások elkészítését. Az évek során megbízásaink számának növekedésével természetesen a létszám is emelkedett, ennek köszönhetően ma már öten dolgozunk ügyfeleink megelégedettségéért. Partnereink a gazdasági élet szinte minden területét lefedik, s immár tevékenységeink száma is gyarapodott. Ügyfeleink között megtalálhatóak mezőgazdasági és ipari termelő cégeken túl gyógyszertárak, valamint oktatási intézmények is.

Nem elfelejtve cégünk otthonát, a város sajátosságait, mindig törekedtünk a régióban megtalálható gazdasági szereplőkkel való együttműködésre, azonban a technológiai felkészültségünk révén, akár távolabbi szereplőkkel is képesek vagyunk a legmagasabb szakmai színvonalon ellátni a mindennapi teendőket. Az ilyen szakmai kapcsolatok azonban mindig magas fokú bizalmat és precizitást várnak el, mely bizalom és precizitás Társaságunk munkájának alapja, mind Partnereinkkel szemben, mind pedig kollégáinkkal szemben.  Ennek a hozzáállásának köszönhető, hogy bár a 2008.-as válság bennünket is érzékenyen érintett, az akkori nehéz helyzetet mégsem létszámcsökkentéssel próbáltuk orvosolni. Még keményebb szakmai és erkölcsi elvárásokat támasztva magunkkal szemben, a minőségi munka erejében bízva folytattuk tevékenységünket, melynek meg is lett az eredménye.  Társaságunk a válság után is képes volt fennmaradni, sőt sikerült a nehéz évek után Ügyfeleink körét növelni.

Ma már lehetőségünk van a tevékenységünktől független szociális, kulturális vagy társadalmi szervezetek támogatására a társadalmi felelősségvállalás gondolatával összhangban. Ezen szervezetek támogatásához azonban nekünk is fel kellett nőnünk. Az elmúlt 10 év, mely alatt elhivatottan végeztük feladatainkat, nagy tapasztalattal járt a munkatársaink számára, s ezáltal elmondhatjuk, hogy szakértő, a könyvelési és adózási kérdésekben elmélyült szakemberek alkotják ma Társaságunkat. Ezen tudás azonban folyamatos bővítésre szorul, emiatt tulajdonítunk kiemelt szerepet a szakmai továbbképzéseken való részvételnek,  hogy a továbbiakban is mindig felkészülten várhassuk már meglévő vagy jövőbeli Partnereinket.

Társaságunk 10 éves fennállását mi sikerként éljük meg, mely siker csak a Partnerekkel való gyümölcsöző együttműködésből fakadhat. Büszkén kijelentve, hogy 10. éve állunk lábunkon, nem szabad azonban lankadnunk. Terveink szerint szeretnénk büszkélkedni a 20. születésnappal is, amelyért azonban tennünk is kell, ezért mindig előrelátóan, pontosan megtervezve próbáljuk a napi teendőinket is végezni. Reméljük, ez a hozzáállás tükröződik szakmai kapcsolatainkon is. Rövid bemutatkozásunk honlapunkon azonban csak egy lépcsőfok ahhoz, hogy megismerjenek bennünket, hiszen munkánk minőségénél semmi nem mesél többet rólunk